Lidt om mig

Methe Joseline Anastasia Nielsen
 
Jeg er en taknemlig kvinde på 52 år, der i skrivende stund mindes et langt liv levet, og mange erfaringer gjort. Jeg er vokset op i Hørsholm, som barn til en alkoholisk far og mor. Min udfordrende barndom og mine forældre har været kilde til stor sorg, glæde og personlig vækst. Min bearbejdning af min barndom har lært mig utroligt meget og gjort mig til den stærke, kærlige kvinde jeg er idag.

Jeg har fra barnsben snakket med Gud, uden at vide hvad Gud er. Jeg vidste bare at hjælpen kom til mig når jeg bad om det. Det har altid givet mig en følelse af at jeg ikke er alene. Gud for mig blev da lig ubetinget kærlighed.

Denne kærlighed har jeg bedt om at føle i mange mørke stunder. I min tidlige voksenalder mistede jeg næsten hele min familie på ganske kort tid, grundet både sygdom og alderdom. Derfor er jeg ikke bange for døden. Jeg er sikker på at vi kommer et godt sted hen, men jeg husker at leve hver dag. Jeg lever for at leve, ikke for at dø.

Da jeg begyndte i danks meditaions samfund, som 17 årig, fandt jeg endelig ligesindede. Her fandt jeg ud af at jeg ikke var alene i mit verdenssyn, og om at kunne føle energier og andres menneskes følelser.

Tarot kom for alvor ind i mit liv i 2002, da min veninde forærede mig et tarotsæt med den lille bog der hedder Sjælens Spejl. Dette gjorde mig nysgerrig, og jeg erkendte at jeg skulle lære mere om kortene. Derfor opsøgte en tarotskole, hvor jeg gennemgik et forløb på 3 weekender, men som skæbnen ville det, mødte jeg her 4 fantastiske kvinder og vores skoleforløb er aldrig sluttet. Det gør det nok heller aldrig. Vi mødes stadigvæk på skolen hver anden måned, og lærer nye ting om kortene, og bestemt også om hinanden. Så jeg arbejder med mig selv hele tiden på dette plan.

Jeg bruger min sjæls energi når jeg ligger tarotkort, og da jeg har en meget stor indsigt i livets udfordringer igennem egne erfaringer, er det for det meste meget let for mig at sætte mig i andres sted. Derigennem kan jeg guide og vejlede andre ved hjælp af tarotkortene. Jeg bruger kortene som en åbning, som sjælens spejl, til at komme i dybden med dét man gerne vil have kigget på, og bearbejdet.


Jeg elsker mennesker og det er mit mål at kunne give dig følelsen af at du finder tilbage til dig selv. Du sidder med alle svarene, og derfor er det mit ønske, at du vil gå fra mig med en følelse af at have modtaget de værktøjer, der er nødvendige for at løse det du kom med. Kortene er et udtryk for de muligheder og energier du har til rådighed, og som du kan vælge at anvende. Valget er dit.

Jeg er så taknemlig for alle de oplevelser jeg har igennem mine tarotkort og de tilbagemeldninger jeg har fået at de fantastsiske mennesker jeg har lagt tarotkort på.

Jeg glæder mig til at se dig og hjælpe dig ind på en ny vej i dit liv. Lad os sammen åbne dine muligheder.
Methe Joseline Anastasia Nielsen | CVR: 26588677 | Hørsholm Park 5 3 th, 2970 Hørsholm  | Tlf.: +45 40 540 260